עוגת דבש – מ ה מ מ ת

מתכון כזה עוד לא ניסיתם, עוגה רכה רכה, מתוקה אבל לא מאוד. מתאימה במיוחד לארוחת החג או לכל אירוע אחר.

לחובבי הדבש וגם לאילו שלא, שווה לנסות. הצעת שדרוג שלנו – אפו בתבנית בצורת כוורת.

המצרכים :

קערה 1:

3 ביצים

1 כוס שמן

1 כוס מי סודה

1 כוס בירה שחורה

0.5 כוס דבש


 קערה 2:

2 3/4 כוסות קמח

1 1/4 כוסות סוכר

1 כפית נס קפה

2 כפיות קנמון

2 אבקת אפיה

2 סוכר וניל

אופן ההכנה:

מערבבים חומרים בקערה מס 1, ומערבבים החומרים בקערה מס 2.

מאחדים בין החומרים שבשתי הקערות ומערבבים יחד.

משמנים תבנית 28 (או כל תבנית מעוצבת אחרת שרוצים, לאפקט וואו לשולחן ראש השנה אנחנו מציעים: תבנית כוורת עם דבורים).

לאפות ב-1900, עד שהעוגה מוכנה.

בעודה חמה, שופכים עליה סירופ מייפל בנדיבות, ומפזרים אגוזים.

במקום סירופ מייפל אפשר לפזר אבקת סוכר ואגוזים.

Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications