מתכוני אוראו מושלמים

אוראו

בראוניז אוראו מושלם

  • 140 גרם שוקולד מריר 53%
  • 140 גרם חמאה
  • 170 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • 110 גרם קמח
  • 25 גרם קקאו מנופה
  • קורט מלח
  • 8 עוגיות אוראו
  • אופן ההכנה:

    1. מעל בן מארי, המיסו את החמאה והשוקולד והניחו בצד עד התקררות המסה.

    2. הקציפו את הביצים במהירות גבוהה במיקסר בעזרת וו הגיטרה, עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה.

    3. לאחר מכן, העבירו את מהירות ההקצפה לבינונית והוסיפו את תערובת השוקולד.

    4. הורידו את המהירות לנמוכה והוסיפו את תערובת הקמח והקקאו.

    5. שטחו בתבנית אפיה מסיליקון ליצירת עוגה בצורת אוראו , פזרו מעל 8 עוגיות אוראו חתוכות לרבעים.

    6. אפו ב-170 מעלות כ-20 דקות ולאחר מכן צננו במקרר.

ועוד... קרם מעולה לשים מעל 🙂

קרם מסקרפונה ואוראו מושששש…לם!

Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications