וופל בלגי כמו בבית קפה

ופל בלגי
קבלו מתכון טעים טעים וקל לוופל בלגי כמו בבתי הקפה

* לנוחותכם צירפנו קישורים למוצרים שתוכלו לרכוש בנוחות וקלות באתר שלנו.
מצרכים למתכון:
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
4 כפות סוכר
קורט מלח
80 גרם חמאה רכה
2 כוסות חלב פושר
3 ביצים

 

הוראות הכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים חומרים יבשים: קמח עם אבקת אפיה, מלח וסוכר.
2. בקערה נפרדת טורפים חומרים רטובים: ביצים עם חמאה וחלב, טורפים היטב.
3. מוסיפים בהדרגה את קערת היבשים לקערת הרטובים תוך כדי בחישה, וממשיכים לבחוש עד לקבלת בלילה ללא גושים.
4. מניחים את בלילת הוופל למנוחה של כ-10 דקות.
5. מחממים מכשיר וופל ביתי או משמנים תבנית סיליקון בצורת וופל בלגי.
6. מחממים מכשיר וופל בלגי ומשמנים מעט (אפשר לשמן עם ספריי שמן או חמאה מומסת). נותנים למכשיר להתחמם – עדיין לא לצקת את הבלילה. כשהמכשיר חם יוצקים את הבלילה עד שהיא מגיעה ממש עד סוף השקע. בודקים את הוופלים שהזהיבו ומוציאים.
7. להכנה בתבנית סיליקון בצורת וופל בלגי: יש למלא את התבנית לא עד הסוף ולאפות בתנור חם על 230 מעלות כמה דקות בודדות, רק עד שהקצוות משחימים.
8. מגישים חם עם קצפת, בננות, שוקולד, גלידה או כל מה שתרצו… לא שוכחים ללקק את האצבעות!

 

Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications