בראוניז פאדג’ ללא קמח – פצצה לפסח

 לנוחותכם קישרנו את המוצרים שניתן לרכוש ישירות אצלנו באתר.
כ- 16 ריבועי בראוניז פאדג’ מעלפים
רכיבים:
· 1/2 כוס חמאה (120 גרם)
· 1/2 כוס חמאת בוטנים / חמאת שקדים (125 גרם)
· 1/2 כוס סוכר לבן (100 גרם)
· 4 ביצים
· 1/2 כוס אבקת קקאו (70 גרם)
· לציפוי: 1 כוס שוקולד צ’יפס מריר/ שוקולד מריר קצוץ (200 גרם) + מה שמתחשק (קליק, מקופלת וכו’)
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור מראש ל- 175 מעלות. מרפדים ומשמנים תבנית מרובעת 20*20 ס”מ.
2. ממיסים במיקרוגל בחום נמוך (חצי כח ) חמאה, שוקולד וחמאת בוטנים/שקדים, ל כ-2 דקות. מערבבים להמסה מלאה. אם לא נמס לגמרי מחזירים למיקרוגל בפולסים של 20 שניות כל פעם עד המסה מלאה.
3. מוסיפים לתערובת הנ”ל סוכר, ביצים, אבקת קקאו ותמצית וניל ומערבבים עד איחוד ומרקם חלק (לא יותר מדי).
4. מעבירים לתבנית ומישרים.
5. אופים 25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש (מעט פירורים גם טוב…). מקררים לחלוטין בתבנית. רק לאחר שהתקררה “שולפים” מהתבנית.
6. ציפוי: ממיסים 3/4 כוס שוקולד צ’יפס מריר/ שוקולד מריר קצוץ (150 גרם) ומורחים על עוגה קרה. לאחר שהציפוי מתקשה חלקית, ממיסים 1/4 כוס שוקולד צ’יפס מריר/ שוקולד מריר קצוץ (50 גרם), מעבירים לשקית זילוף ומזלפים זיג-זג על העוגה המצופה. מפזרים שברי חטיפי שוקולד שאוהבים
7. לחיתוך קל ופחות “שברי” שוקולד כדאי לחתוך את העוגה כשהציפוי התקשה חלקית.
8. לאחסן בקופסא סגורה. נשמר כשבוע (אם כמובן נשאר משהו דקה אחרי שמוכן, חחח….)
* מתכון זה תורגם והותאם מאתר – www.lecremedelacrumb.com