אז איך באמת צריך וכדאי לבחור מערוך??

יש כל כך הרבה סוגים וכולם אמורים לעשות את אותו הדבר, אז איך באמת צריך וכדאי לבחור מערוך?
▪ ידיות – כאן מדובר בהעדפה אישית, בעלי מקצוע לרוב מעדיפים מערוך ללא ידיות כדי לחושב יותר את הבצק.
ישנם מערוכים קצרים באורכם לא ידיות איתם אפשר לרדד גם בתוך התבנית.
▪ גודל – לאורך וגודל המערוך יש חשיבות מכיוון שהם משפיעים על הרידוד.
מערוך עבה וכבד מתאים יותר לבצק עלים ובצק שמרים, בעוד מערוך דק וקל מתאים יותר לרידוד בצק עלים/פסטה ובצקים דקים.
▪ חומר- לרוב לא כל כך משנה. יש מערוכים חלולים מפלסטיק או סיליקון שניתן למלא מים ובדר”כ מיועדים לבצק פריך אותו צריך לשמור קר ככל האפשר.
בנוסף אנו ממליצים לוודא שהמערוך חלק ומאוזן כדי לשמור על אחידות הרידוד, מעבר לזה לכו עם מה שנוח לכם.
אפיה זה דבר כיף אז כדאי שיהיה לכם נוח.
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications